KLAR: Ole Amund Sveen er klar for Mjøndalen. Foto: Miffotball.no

Ole Amund Sveen selges fra Bodø/Glimt til Mjøndalen. Han har undertegnet en kontrakt på 2,5 år

Det opplyser klubben på sin hjemmeside. Sveen skifter dermed fra én eliteserieklubb til en annen. Han har bare vært involvert i ti kamper for Glimt i år, alle som innbytter.

LES: Norges eneste representant i Europa, ble seedet på samme nivå som Milan

– Ole Amund er en anvendelig spiller og en veldig flott type. Han kan spille både på midtbanen, på kant og som spiss. Jeg kjenner ham fra min tid i Hødd da jeg hentet ham fra Godset. Vi tror han kan bidra mye både på og utenfor banen med sine kvaliteter. Både på kort og lengre sikt, sier sportslig leder André Nevstad til klubbens nettsted.

Sveen debuterte for Raufoss i 2008 og har senere spilt for Strømsgodset, HamKam, Hødd, Sogndal og Glimt. Mjøndalen håper å ha ham spilleklar til lørdagens bortekamp mot Vålerenga.

Seriegull med Bodø/Glimt

Forrige sesong ble han hentet til Bodø/Glimt fra Sogndal IL i (1. divisjon) og var med nesten hele veien inn med Bodø/Glimt som hadde lenge heng på Molde, men så seg nødt til å takke med andreplassen i serien.

LES: Bestod ikke legesjekken, spilleren flyr tilbake til Tyskland

Inneværende sesong har spilleren slit med å få spilletid for de suverene serielederne. Det har kunn ført til sporadisk innhopp i kampene til Bodø/Glimt, og har til sammen bare spilt 66 minutter med førstelagsfotball. Selv om han nå går til Mjøndalen, så vil han bli Seriemestere med Bodø/Glimt.