Unna vei, idioter. (foto: united, twitter)

Den tidligere United-forsvarer Parker har lagt merke til en bekymringsfull trend i Fernandes sin oppførsel overfor sine lagkamerater.

«Fernandes er en bekymring for meg,» sa han til Talk of the Devils-podcasten. – Bare det å se ham og måten han oppfører seg på banen, er jeg sikker på at det er spillere i troppen som ikke liker ham og det han gjør på banen.

«Han bringer for mye oppmerksomhet til alt. Når han selv takler ber folk om å reise seg, men når han blir taklet selv og han ruller rundt, og han vil vise at han har et hakk på sokken eller noe.» Han har liten respekt for både med- og motspillere, mener Parker.

SISTE: Robert Lewandowski kan forlate Bayern München

Fernandes har vært veldig god siden han kom til Old Trafford i januar 2020. Den tidligere Sporting-spilleren har scoret 47 mål på 106 kamper.

Fernandes var tilbake på sitt beste da han scorte begge målene for United mot Villa i helga. Men han har slitt denne sesongen, og med Cristiano Ronaldos tilbakekomst har tilsynelatende formen sviktet og forsøkene vært mer krampaktig til tider. Fra å være sjefen på Old Trafford har portugiseren måtte spille andrefiolin for sin berømte landsmann.

Hans dårlige humør kan også ha med lønnsslippen og gjøre.

Rapporter fra ulike medier sier at den portugisiske landslagsspilleren har avvist Uniteds siste kontraktstilbud, og har blitt linket bort fra klubben. Han skal være misfornøyd med at lønnstilbudet hans er lavere enn både Ronaldo og David de Gea.