Liker det ikke (foto: Manchester City)

Manchester City har nok en gang sikret seg Premier League-tittelen. Sulten etter å heve de største trofeene fortsetter likevel. Med noen uker igjen til overgangsvinduet åpner, jobbes det intenst for å få nye brikker på plass – og erstatte de som forsvinner.

Ilkay Gündogan er en av spillerne som ryktes på vei ut fra City i sommer hvis partene ikke blir enige om forlengelseskontrakten. Ifølge The Mirror har Guardiola pekt på spilleren han ser som en verdig erstatter hvis dette skjer.

LES. Det murres mot Schmeichel – igjen

Guardiola ledet Joshua Kimmich som Bayern-trener, den engelske avisen hevder City-manageren ønsker en gjenforening med den tyske landslagsspilleren. Timingen skal være perfekt, for med Joao Cancelo på utleie til Bayern har City et sterkt kort på hånda. Bayern skal ikke være villig til å trykke på kjøpsopsjons-knappen på 70 millioner euro for den portugisiske landslagsspilleren, ifølge The Mirror jobbes det hos City med en plan om byttehandel Cancelo/Kimmich.

Bayern ønsker seg Cancelo med videre, Guardiola ønsker sin tidligere nøkkelspiller ut av troppen for godt.

Kimmich har to år igjen av kontrakten, men med åtte år i klubben kan det være fristende med en ny utfordring. Spesielt hvis Guardiola ringer. Den tyske midtbanestjerna kan også settes inn som full-back, ifølge ulike rapporter fra tysk media skal Kimmich har vært misfornøyd med klubbens avgjørelse om å sparke Nagelsmann og hente inn Tuchel.

LES OGSÅ: Vil la sine stjerner ta «Gacon-testen», men ha en bolle med sitroner på kontoret for å suge opp negativ energi

Misfornøyd City-spiller mot misfornøyd Bayern-spiller? Høres ut som noe som kan skje.