«Min ultimate drøm er å spille med Özil»

Hakim Ziyech

Det kan nesten ikke gjøres tydeligere enn det Ajax-stjernen Hakim Ziyech (26) nå gjør, men han har forsøkt å hinte om en overgang til Arsenal før så denne gangen tar han frem slegga. – Etter en glimrende sesong i 2017 kunne han fortelle hans ultimate drøm var i spille enten for Arsenal eller Barcelona, nå er drømmen spisset ytterligere. 

Ifølge Daily Mail sier han følgende: «Jeg har faktisk et forbilde, Mesut Özil. Men han er på et helt annet nivå enn meg» Om Ziytech er kledelig beskjeden eller han ikke teller egne mål er vi usikre på, men avstanden «opp» kan umulig være stort for en som denne sesongen har levert meget imponerende 21 scoringer og 24 målgivende pasninger denne sesongen.

Vi vet Ajax stjernen er ettertraktet, i tillegg til Arsenal er Liverpool, Manchester United og Bayern München ute etter han signatur.

Les: Arsenals tyske keeper Bernd Leno: «En skandale»

For en spiller av Hakim Ziyech sitt kaliber er en utkjøpsklausul på på 280 millioner lite og her burde Arsenal bare kline til.

«Han drar om det kommer en toppklubb. Det er mange som følger med på ham, og vi har lovet at han får dra om det kommer en gunstig mulighet», fortalte Ajax-sportsdirektør Marc Overmars nylig.

Les på Popidol: «Knights of the Old Republic» spillet blir Star Wars film