«Min eneste jobb er å få et godt resultat i dag»

157
Duncan Ferguson

Midlertidig Everton manager Duncan Ferguson smiler tappert på gårsdagens pressekonferanse foran hjemmemøtet mot et Chelsea lag i storform. – Han tror klubben vil finne en fast og meget god ny fast manager for klubben, men sier han selvsagt drømmer om å få jobben selv. 

Tøffing

Må innrømme det er godt å se Duncan Ferguson i full harmoni på en pressekonferanse, de som husker tilbake til hans som aktiv har et annen inntrykk. Ferguson var kjent for sin tøffe spillestil og sitt uregjerlige temperament. Sammen med tidligere Arsenal-kaptein Patrick Vieira har han Premier League-rekorden i antall røde kort med hele åtte. – Kan tenkes det er akkurat det Everton trenger, en skotte som ikke tar imot noe dritt.

Les: Solskjær har bestemt seg om Chris Smalling

Duncan Ferguson tar grep

 

Everton sparket Marco Silva på torsdag, og Duncan Ferguson har overtatt som vikar. – Han sier på pressekonferansen det ikke er realistisk at Merseyside-klubben skulle velge han som fast manager.

Les: Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet

«Jeg tror klubben vil finne en toppmanager. Det er min drøm å bli Everton-manager, men la oss være realistiske», sa han og understreket at han ikke tenker lenger enn lørdagens kamp mot Chelsea:

– Min eneste oppgave er å få et resultat i idag (tar imot Chelsea kl 1330).

«Dette er en fantastisk klubb. Hvem vil ikke være manager i Everton? Jeg er sikker på at det er mange, mange toppfolk som er ute etter jobben».

«Vi har mye tid i ligaen og mange kamper foran oss. Det er ikke mange poeng opp til midten på av tabellen, så vi kan strikke noen få resultater sammen, jeg er sikker på at vi kan krype oppover».

Etter 15 runder ligger Everton på 18. plass i PL, som er et av tre nedrykksplasser.