Slutt på å premiere med spilletid for hederlig innsats.

Arsenal-manager Mikel Arteta skal ifølge The Sun, være interessert i å hente John Stones fra sin tidligere klubb, Manchester City. – Det burde være en god deal for alle egentlig, Arsenal trenger helt klart å styrke det defensive, John Stones vil spille mer, spesielt hvis han skal være klar til EM i sommer og Manchester City slipper å lønne noen som sliter benken.

Mikel Arteta som var assistenten til Manchester City manager Pep Guardiola inntil han tok over managerstolen i Arsenal kjenner det indre livet på Etihad godt.

Les: Det komplette mareritt: 3 keepere skadet hos toppklubb

Denne sesongen har det blitt bare ti Premier League-kamper for Stones. – Et hinder for et låneopphold kan være personlig, Pep Guardiola skal fortsatt være sår for at Arteta tok jobben i Arsenal til tross for at han vet det er en utrolig god mulighet for sin gode venn og tidligere samarbeidspartner.

Arteta og Arsenal har nylig sendt den greske stopperen Konstantinos Mavrapanos til Bundesliga på leiekontrakt, og dette skyldtes angivelig at manageren lette etter en ny stopper.

25 år gamle John Stones har kontrakt med City sommeren 2022.