Mike Jensen. Smiler ikke akkurat fra øre til øre.

Kåre Ingebrigtsen som nå nettopp overtok jobben som hovedtrener i Brann var etter han fikk sparken i Rosenborg på vei til å bygge seg opp en internasjonal karrière. – vel på plass i den belgiske kriseklubben Oostende kom kypriotiske APOEL og fristet med større budsjetter og trivelig klima.

Det var ikke mye som «Bruttern» rakk på den korte tiden han ledet APOEL, men han fikk hentet over Rosenborg midtbanespiller gjennom syv år danske Mike Jensen.

Les: Solbakken jakter storfisk i La Liga

B.T skriver at Mike Jensen som har vært på kontrakt med kypriotiske APOEL siden januar kan være på vei bort. De skriver at minst to danske klubber er interessert i å hente han tilbake, det skal være interesse også fra norske og svenske klubber. – Brann har en stor fordel, hvis de er blant de norske klubbene som er interesserte. Kåre Ingebrigtsen og Mike Jensen utviklet nemlig et meget godt forhold i tiden i Rosenborg.

Mike Jensen startet sin karrière i Brøndby og vil tilbake dit en dag, men ifølge B.T er ikke de av de to danske klubbene som så langt har meldt sin interesse.

Mike Jensen har spilt ni kamper og scoret ett mål for APOEL etter at han byttet fra Rosenborg i vinter.