(c) Bilde: RBK: Kaptein Mike Jensen

Det er klart for tredje kamp i UEFA Europa League og Rosenborg tar turen til Østerrike for å møte Salzburg. Rosenborg trener Rini Coolen får tilbake flere spillere som har slitt med sykdom før den norske serielederen møter Salzburg i europaligaen torsdag.

Mike Jensen, Alexander Søderlund, og Anders Konradsen var alle med på flyet da Rosenborg satte kursen mot Østerrike onsdag.

Les: Henter keeper på tampen av sesongen

Trioen sto over sist seriekamp mot Lillestrøm på grunn av sykdom, men er nå friskmeldt. – Vi gleder oss til kampen. Det er dette man har lyst til, å spille på de store stadionene, sier Jensen til Rosenborgs sine sider.

Det er tre uker siden Mike Jensen sist spilte en kamp for Rosenborg. Den gangen ble det 1–3-tap hjemme for RB Leipzig i UEFA Europa League.  Torsdag venter en enda tøffere oppgave for RBK, når Salzburg er gjester hjemme i Østerrike.

Les: Sender stående invitasjon til en av verdens beste spisser

Likevel gleder Mike Jensen seg til oppgjøret, hvor Rosenborg er underdogs og har alt å vinne. – Salzburg står med full pott etter de to første kampene etter 3–2 over Leipzig og 3–1 over Celtic.

Rosenborg reiser med en 19-mannstropp. Birger Meling har vært syk de siste dagene og blir hjemme. Det samme gjør Pål-André Helland som ikke kan spille tre kamper på en uke helt ennå.

Les på Popidol: Kommer med ny konsoll for første gang på 20 år

Rosenborg har 0 poeng og ligger nederst i gruppe B

Troppen:

André Hansen
Alexander Søderlund
Arild Østbø
Yann-Erik de Lanlay
Samuel Adegbenro
Erlend Dahl Reitan
Even Hovland
Vegar Hedenstad
Alex Gersbach
Matti Vilhjalmsson
Mike Jensen
Nicklas Bendtner
Anders Ågnes Konradsen
Jonathan Levi
Djordje Denic
Besim Serbecic
Anders Trondsen
Marius Lundemo
Tore Reginiussen