Midtstopper blir med videre

(c) Bilde: KIL: Christian Røer

Jeg er veldig fornøyd med det. Det blir bra. Jeg tror KIL er det beste stedet jeg kan utvikle meg videre, sier 22-åringen.

Christian Røer signerte under på en ny avtale med KIL som strekker seg ut 2021-sesongen på direktesending fra Gjemselund onsdag formiddag.

– Trygghet, kjente omgivelser og tillit. Klubben har trua på meg og da er det veldig naturlig å signere en ny kontrakt, fortsetter midtstopperen som har tatt store steg i år.

Den høyreiste midtstopperen har vært involvert i 24 seriekamper i år. Disenå-gutten ønsker å ta nye steg i 2019.

– Nå kan jeg slippe ned skuldra litt, være meg selv enda mer og jobbe hardt for å ta nye steg. Jeg har fått mye tillit, klubben har lyst til å bruke meg og da er det enda enklere å bare spille fotball. Jeg gleder meg veldig til ny sesong, avslutter Røer.

Disenå-gutten har spilt 69 kamper for KIL siden 2014.

I årets utgave av KIL-magasinet som ble utgitt i slutten av november uttalte Christian følgende om framtiden i KIL.

– Det kunne vært enkelt å gi seg når man opplever motgang, men nå spiller jeg for to. Adrian og meg. Fotballen har fått et oppsving til tross for alt som har skjedd. Året har i år har på en måte vært gjennombruddet på nytt.

Midtstopperen er en særegen type, både på og utenfor banen, og han besittet noen kvaliteter som få andre har. Han ofrer alt, og kanskje mer enn noen gang nå.

– Måten klubben har behandlet meg, familien til Adrian og hele situasjonen på gjør at jeg har veldig lyst til å være her enda leger og gi enda mer. Jeg har lyst å gi noe tilbake, uttalte 22-åringen.

Forrige artikkelOvergang i boks
Neste artikkelSpilleplan for Eliteserien 2019
DEL