Ikke til å kjenne igjen. (foto: united, twitter)

United malte Manchester rødt og tribunene på Old Trafford sto og vibrerte gjennom nittifem minutter. Gary Neville gir midtbanen til United mye av fortjenesten for at han igjen har sluttet å grue seg til å se gamleklubben sin.

Gary Neville er ikke den som holder igjen på hva han mener om United, og hadde en interessant og fargerik analyse av Solskjærs midtbane. Vi gir ordet til Neville.

-Nøkkelen for United er spillere som Bruno Fernandes som var avgjørende for Martials scoring. Jeg tenkte på Uniteds midtbane og tror at supporterne verden over vil si at den har vært patetisk dårlig de siste atten månedene. Men du ser på McTominay, ser på Fred og Matic som ser ut helt forandret ut, og du ser på Bruno, og plutselig har United en midtbane som har vært ikke-eksisterende, skryter Neville hos Sky Sports.

Les på Popidol: Den nye «Batmobilen» er «Fast and Furious»

Og så kommer stikket til de overbetalte midtbanestjernene som setter seg selv først.

-Er de den beste gruppen med United-spillere som har vært her de siste åtte årene? Nei, ikke når det kommer til talent. Men de er en enklere gruppe spillere å like fordi de ønsker å være her, avslutter Neville.

Les: Carlos Tevez matchvinner og seriemester bare timer før oppgjøret i Manchester

Når vi hører avslutningen til Neville, er det som å høre spillerprofilen til Solskjærs utvalgte. Du skal gjøre deg fortjent på hver eneste trening og på hver eneste kamp til å bære United-drakta.

Er det bare vi som får litt flashback til tiden med den legendariske skotten?

Les: Foretrekker Manchester United fremfor Tottenham