(c) Bilde: Sandefjord Fotball: Harmeet Singh

Etter tre meget tøffe kamper med tap for Bodø/Glimt, Vålerenga og Kristiansund fikk Sandefjord et lite pusterom fra bunnkampen i møtet med et annet lag som sliter i år Mjøndalen.

På 14 plass lever ingen trygt i Eliteserien, men nå har de fått en forsterkning i Harmeet Singh som kan være akkurat det de trenger for å slippe den tunge veien ned igjen til OBOS-Ligaen.

Les: AC Milan lover at de skal skjerpe seg mot Bodø/Glimt

Singh er en meget solid spiller som etter overgangen til finske HJK i fjor fikk en strekkskade som ødela veldig for han. – Siden han forlot Finland i januar har han vært uten klubb. Sing har syv kamper med det norske flagget på brystet og har erfaring fra spill for Vålerenga, Molde og Sarpsborg her hjemme. – Han har i tillegg signert for Midtjylland i Danmark, Feyenoord i Nederland og Kalmar i Sverige.

«Jeg kjenner Harmeet godt fra tiden sammen i Molde. Med Harmeet på laget får vi en svært rutinert spiller med masse erfaring. Han er helprofesjonell i alt han foretar seg og vil bli et viktig tilskudd i troppen inn mot siste halvdel av sesongen», sier daglig leder Espen Bugge Pettersen i Sandefjord.

Se: Video: Dette sier Haaland om situasjonen rundt Sancho