Mexico fortsetter å få bøter

102

Det er fotball VM som det snakkes om og også denne gangen er det fans som skaper problemer. Etter kampen mot Tyskland tildelte FIFAs disiplinærkomite bot på 10 000 euro til Mexico på grunn av rasistiske tilrop.

FIFA måtte trekke frem botblokka også etter kampen mot Sverige. De tapte som gjent 0 – 3 og det likte fansen dårlig. Ting ble kastet ut på banen og nå har de fått en ny bok, denne gangen på 12 500 euro.

Også Russland, Sebia og Marokko har fått bøter av FIFA.

Fotballforbundene i Russland og Serbia er bøtelagt av FIFA for støtende bruk av bannere under fotball-VM. Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) opplyser at Russland er bøtelagt etter at det ble vist et «diskriminerende banner» på tribunen under 0-3-tapet mot Uruguay i Samara mandag.

Hva som sto skrevet på banneret som FIFA reagerer på opplyses ikke. Russland er ilagt en bot på 10.000 sveitsiske franc, i overkant av 82.000 kroner.

Serbia har fått en bot på 20.000 sveitsiske franc, nær 165.000 kroner, for bruk av «et politisk og støtende» banner under kampen mot Brasil (0-2) i Moskva onsdag.