(foto: fra viasport)

Det begynner å nærme seg de siste mulighetene for Lionel Messi å vinne noe stort i den argentinske landslagsdrakta. Mot Chile i Copa America var det gjen Messi som sørget for scoring, og igjen var det Argentina som ikke klarte å avgjøre.

33 minutter inn i kampen stilte Messi seg for å ta frispark. Ziiiing! til 1-0 ledelse. Etter pausen fikk Chile rotet seg til en scoring etter et misset straffespark. 1-1 og sluttresultat.

Les: The Telegraph: Manchester City åpner døra for Raheem Sterling

For Emiliano Martinez ble dette en totalt unødvendig poengdeling.

– Vi hadde seks eller sju klare sjanser, men misbrukte dem, og Chile fikk med seg et godt resultat. Alle sjansene vi skapte burde har vært nok til å vinne med fire eller fem mål, sier Aston Villas sisteskanse Martinez etter kampen.

Les på Popidol: Madrugada er tilbake

På lørdag skal Argentina opp mot Urugay. Da bør det argentinske laget wake up and smell the coffee. Messi kan sette inn spektakulære scoringer, men kan fortsatt ikke vinne kamper på egenhånd.

Les: Spania tapte poeng, men dro til med EM-rekord