Messi presser midtbanestjerne ut i retning Manchester United

Lionel Messi

Det har ikke kommet få rapporter om at Barcelona sin store stjerne Lionel Messi har tatt kontroll i klubben, ikke alle er like glade for det. 30 år gamle Ivan Rakitic holder ikke igjen med sine uttalelser og det gir Manchester United et løft i deres håp om en overgang.

Midtbanespilleren, som nesten forlot Camp Nou i fjor, har vært koblet til en overgang bort fra Catalonia enda en gang til tross for en kontrakt med Barcelona til 2021.

Les: Mino Raiola kommer trolig ikke til å lære til tross for FIFA reaksjoner

Rakitic, som på nytt ble en sentral del av manager Ernesto Valverdes midtbane igjen denne sesongen, har vært knyttet til en overgang til Manchester United i de siste ukene, med et bud på 75 millioner euro.

Serie A-gigantene Inter Milan har også blitt kreditert med interesse, men det var nylig hevdet at Valverde absolutt ikke har tenkt å selge Rakitic denne sommeren, samtidig som spilleren selv uttrykte sitt ønske om å bli.

Hyperaktive Don Balon imidlertid at situasjonen har endret seg drastisk, og Rakitic har utført en fullstendig U-sving.

Les: Selvsagt er en panda med når 1000 dager til OL i Beijing skal markeres

Signeringen av Frenkie de Jong fra Ajax gjorde at Ivan Rakitic allerede vurderte sin fremtid, men det er Lionel Messi som tilsynelatende har presset ham til å forlate Camp Nou.

Rakitic omtaler Messi for å være en diktator og har kritiserer ham for å blokkere spillerkjøp som helt klart ville forbedret laget. – Han skal også ha prøvd å reforhandle sin egen lønnsavtale, men at Lionel Messi skal ha stoppet det. .