Ingen ting å si på dramaturgien.


Paris St-Germain-sjef Thomas Tuchel sier Lionel Messi er «veldig velkommen» i klubben – men regner med at spissen fortsetter i Barcelona.

Tuchels franske mestere tapte 1-0 mot Bayern München i en tett omstridt Champions League-finale på søndag. «Hvilken trener sier nei til Messi?» Sa Tuchel til BT Sport. «Jeg tror Messi avslutter karrieren i Barcelona. Han er herr Barcelona.»

Men samtidig vet både Messi og Tuchel at PSG er an av få klubber i verden som har økonomi og vilje til å få i stand en avtale av denne størrelsen.

Og skal vi tro bookmakerne er det større sjanse for at PSG vinner neste års Champions League enn at Messi og Barcelona gjør det. De franke mestrene gir 11 ganger igjen innsatsen, mens Messi & Co har 13 i odds. Om du liker å spille på fotball kan du få bonuskode hos bet 365 her.

Kanskje Messi er den siste brikken som mangler for å endelig hente Champions League-trofeet til Paris? Tuchels franske mestere tapte 1-0 mot Bayern München i en jevn og velspilt Champions League-finale på søndag.

Flere medier melder at Messi aldri har vært nærmere å forlate Nou Camp som denne sommeren. De spanske gigantenes sesong endte i et ydmykende 8-2 tap i kvartfinalen mot Bayern München. Med unntak av kampen på Anfield i fjor har vi sjeldent sett en mer resignert Lionel Messi i Barcelona-drakten enn etter årets exit i Champions League.

SE VIDEO: Ufiltrert Herrera etter Champions League-finalen

Messi er Barcelonas toppscorer gjennom tidene med 634 mål på 731 kamper og har vunnet fire Champions League-gull, 10 La Liga-titler og seks Ballons d’Or. Qatari-eide PSG er blant de få klubbene i verdensfotball som har økonomisk kapasitet til å utløse Messis utkjøpsklausul på sinnsyke 700 millioner euro!

– Vi bestemte oss for ikke å snakke om overganger i denne perioden,» sa Tuchel.

– Vi vil sette oss ned i løpet av de neste dagene. Vi har mange ting å gjøre for å holde nivået i troppen.

PSG har vunnet Ligue 1-tittelen i syv av de siste åtte sesongene, men det er i Champions League eierne i Qatar Sports Investments måler suksess. PSG hadde ikke tidligere gått lenger enn kvartfinalen i Champions League siden overtakelsen i 2011 – til tross for at de har brukt 402 millioner euro på Neymar og Kylian Mbappe alene. Verken Mbappe eller Neymar klarte å finne en vei forbi Bayern, men Tuchel sa at han var «stolt» av brasilianeren for å ha spilt «en kamp med en utrolig kapasitet» – og la til at det var «et mirakel» Mbappe var i det hele tatt tilgjengelig etter en ankel skade. Når han snakket om PSGs planer for overgangssvinduet for sommeren, la Tuchel til:

– Vi mistet mange spillere før denne sesongen, og vi mister nå Thiago Silva og Eric Maxim Choupo-Moting, som begge er uten kontrakt.

– Vi må bruke dette vinduet nå til å gjøre troppen bredere. Den kommende sesongen kommer til å bli veldig krevende uten pauser. Vi må bygge en sterk, sterk tropp.»

PSG spiller sin første kamp i den nye Ligue 1-sesongen mot Lens på lørdag, etter at den franske ligaen er tilbake på fredag ​​- 167 dager etter at 2019-20-sesongen ble avsluttet tidlig på grunn av coronavirus-pandemien.