Roma-spilleren kommer inn et kult selskap. (leicester, twitter)

Cengiz Under har vært på radaren til Manchester United, Arsenal og Tottenham. Alle tre mistet interessen for den tyrkiske vingen, noe som har ryddet vei for Leicester.

Under forsvant bakover i køen hos Roma i løpet av forrige sesong og fikk bare tillit fra start i ti kamper. Det hjalp ikke at Paulo Fonseca endret formasjonen underveis, og Under måtte nøye seg med en heller målfattig sesong med tre nettkjenninger. Ifølge den italienske journalisten Matteo De Santis, har Leicester takket for invitasjonen og er noen få strakser unna signatur til spilleren.

Les: Sky Sports: Barcelona la inn bud på toppscorer fra verdens tøffeste liga

Under sendes til King Power Stadium på utlån, men med en forpliktelse om kjøp. Ifølge den italienske journalisten må Brendan Rodgers og gjengen ut med totalt 28 millioner euro, der 3 av dem betales på forskudd.

Les på Spansk fotball: Barcelona har tre spillere som må smøre seg med tålmodighet

Roma har ikke hatt noe hastverk med å selge 23-åringen, men med et skrikende behov for å redusere lønnsutbetalingene, bidrar det at Leicester tar over regninga for vingen som hadde gått mot nok en sesong med begrenset spilletid. Men at 23-åringen har talent, det er det ingen tvil om.

Skjer overgangen som antatt, har Brendan Rodgers hentet to spillere fra Serie A i sommer (Under + Timothy Castagne fra Atalanta). Spennende.

Les: Sancho-kaoset har fått United til å banke på hos Serie A-klubb