Memphis Depay

Lyon fremste angrepsspiller Memphis Depay er i praksis klar for Barcelona, de har budt og fått akseptert en overgang på 25 millioner euro pluss fem millioner euro i tillegg.

Barcelona sin nye manager Ronaldo Koeman hadde ikke som egentlig alle andre i klubben en fasenasjon for Inter Milan angriper Lautaro Martinez, i lange perioder i sommer virket klubben mer som en Martinez kult en noe annet. -Den nederlandske manageren er en sindig og bestemt type som ikke lar seg vippe av pinnen. Barcelona har de siste årene hatt en tendens til å få en «usunn fascinasjon» for enkeltstillere, bare se på alt maset rundt overgangen til Neymar til Paris Saint-Germain og drømmen om å få han tilbake.

Les: Bekreftet: Har 276 kamper for Chelsea i Premier League – gjør comeback som 36-åring

Koeman var mer opptatt av Nr 2 på lista som var en favoritt da han for ikke så lenge siden ledet det nederlandske landslaget. – De Telegraaf skriver at en avtale om Depay er på plass, overskriften i avisen er «Memphis kommer til å spille sammen med [Lionel] Messi,» De skriver videre at de tror at en Depay signering var en faktor i forhandlingene da Ronald Koeman valgte å ta managerjobben.