Memphis Depay

Tirsdag ble en total utladning for Diego Simeone og Atletico Madrid-spillerne. Borussa Dortmund hadde ikke vært i en semifinale på over ti år, bundesligaaklubben tok billetten fra Atletico onsdag, selv om La Liga-klubben gikk inn i andre kamp med 2-1 ledelse. Det er ikke mange lag som klarer å score fire mål på det kyniske, defensive spillet til Simeone, Dortmund gjorde det på tirsdag. To dager senere er seks spillere satt på salgslista i Madrid.

Det er ikke sikkert det har en sammenheng med exit Champions League, men ifølge Relevo er nå seks spillere blitt blinket ut for salg til sommeren for å rydde vei for yngre krefter.

LES: Bekrefter forhandlinger – ikke bare med Bayern München – men flere klubber

En gammel kjenning er Memphis Depay, som bortsett fra oppholdet hos Lyon (2017-21), aldri har funnet seg til rette hos Manchester United, Barcelona eller Atletico Madrid (fra januar 2023). I begge kampene mot Dortmund var nederlenderen ute med muskelskade.

Ifølge det spanske mediet får Depay følge av Angel Correa, Saul Niguez, Mario Hermoso, Stefan Savic og Gabriel Paulista. Når 30-åringen Depay må gå, hvorfor ikke 33-åringen Griezmann?

Franskmannen er tilgitt for overgangen til Barcelona i 2019, og har i motsetning til Mempay med skade, manglende form og 9 mål på 28 kamper, levert jevnt og trutt med i 42 kamper med 21 scoringer.

ENGELSKE KLUBBER: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse

Depay ble dumpet hos Man United, det samme hos Barcelona, nå også hos Atletico. Kanskje på tide å returnere til Lyon der han fortsatt huskes som den store stjerna?

Alt du trenger å vite: Alaves – Atletico Madrid