Edinson Cavani

For to og tre år siden var Uruguays store helt Edinson Cavani svært nære en overgang til Barcelona, men av ulike årsaker ble det ikke noe av og Paris Saint-Germain spilleren gikk gratis til Manchester United som en nødløsning sommeren 2020. – Det gikk imponerende bra og 34 åringen forlenget sin kontrakt med et år mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt var manager og før Cristiano Ronaldo returnerte.

The Times melder i dag at 34 åringen slettes ikke ønsker å avslutte sin karriere i hjemlandet som så mange har skrevet, men å være med å bringe Barcelona opp til gamle høyder. – Barcelona har mistet sine største stjerner på grunn av elendig økonomi, de vil bare signere spillere som er på utgående kontrakt slik at de slipper å betale for overganger. Edinson Cavani sin kontrakt går ut på dato til sommeren så det passer perfekt.

Les: Barcelona har ikke råd lenger, men det har nyrike Newcastle

Cavani ser seg selv fortsette å prestere på toppnivå i ytterligere to sesonger. Barça ønsker egentlig å hente han allerede i januar, men de har ikke råd til å løse angrepsveteranen fra kontrakten. Det faktum at Cavani går på fri overgang gjør det mulig for katalanerne å hente hente han i sommer.

Cavani kom til United fra Paris Saint-Germain i oktober 2020 og har blitt notert for 18 mål på 47 kamper for Manchester United. – I Barcelona kan han erstatte Sergio Agüero, som har slitt med hjerteproblemer og vil være ute av spill i minst et par måneder til. Denne situasjonen, har ført til at President Joan Laporta jobber på høygir for å finansiere en overgang allerede i januar.

Les: Mane og Salah drar til Afrika. Jürgen Klopp har funnet erstatter