Vil bare spille fotball, sier han.

Han har vært utenfor alt hos Inter de siste to månedene. Ingen testkamper, og heller inget utstillingsvindu. Nå sender argentineren adokaten sin på Inter. 

Det startet tidligere i år da han ble fratatt kapteinsbindet og mistet plassen i startelleveren. Så ble han lagt ut for salg i sommer, mistet draktnummeret sitt og ekskludert fra treningskamper og taktiske treninger.

Da er det ikke mye igjen for en 26-åring som fortsatt har mange gode år foran seg som spiller.

Les: ESPN: Sevilla har signert kontrakt med tidligere Manchester United-spiller

Ifølge Corriere Dello Sport har Icardi sendt et krav til Inter på rundt 15 millioner kroner for den slette behandlingen.

Argentinerens advokat bekrefter nå at dette stemmer.

-Icardi gjør det ikke for pengene. Han er interessert i å være en del av Inters prosjekt. Han har ikke spilt en testkamp på to måneder, så han er ikke en del av prosjektet. Han bør bli behandlet som alle de andre Inter-spillerne. Det av vi anmodet i et dokument sendt til klubben. Nå skal det avgjøres om Inter skal akseptere våre krav, eller om de kan fortsette som nå, sier advokat Giuseppe Di Carlo til Corriere dello Sport.

Les på Popidol: Comeback i Saturday Night Live etter 35 år

Og hva skjer hvis Icardi blir kjøpt det neste døgnet?

Skifter argentineren klubb innen mandag kveld, droppes saken. I motsatt tilfelle vil saken stjele fokus i minst to, tre måneder, lover advokaten.

Les: Selvsagt sier Bodø/Glimt nei takk til latterlige 20 millioner kroner

Da er ballen tilbake på Inters halvdel.