Sender en halv milliard til Conte. (foto: psg, twitter)

Ja, du har rett, Icardi har nylig bundet seg til PSG-masten – ikke Barcelonas. Så hva har argentineren med La Liga-klubben å gjøre? Svaret er Lautaro Martinez.

Barcelona har i lengre tid vært linket til en all-in for Inter-spissen, men all-in betyr ikke som i gamledager (les: for fire måneder siden). Da hadde utkjøpsklausulen på Martinez på rundt 1,2 milliarder kroner vært helt innafor.

Les: Drømmer om retur til Manchester United, men Henderson har et krav

Denne sommeren blir dette beløpet som en fjerntliggende øy, selv for en av verdens desidert største klubber. Inter har hardnakket nektet å fire på kravet hvis Barcelona skulle lure med seg spissen, så for Barcelona ligget en overgang i håpet om at Inter Milans økonomske situasjon hadde tvunget dem til forhandlingsbordet.

Så sørget Mauro Icardi og agentfrue Wanda for at Inter kunne rette opp ryggen. Den permante overgangen til PSG for rundt 540 millioner kroner tillater Conte og gjengen å snu ryggen Barcelonas forsøk på pruting.

Ifølge Diario Sport ligger Barcelona smertegrense på rundt 700 millkoner kroner. Dermed gjenstår én eneste mulighet for La Liga-giganten. Dytte inn nok Barcelona-spillere i handelen.

For oss virker overgangen til å renne ut i sanden.

Les: Bekreftet: Neil Warnock er tilbake!