Maurizio Sarri. (foto: juventus, twitter)

Etter den 61 år gamle storrøykeren og manageren Maurizio Sarri forlot Chelsea til fordel for Juventus for et par år siden var han veldig tydelig på at han aldri under noen omstendigheter skulle tilbake til England. – Det ble med en sesong i Juventus også, han har ikke sagt ja takk til en ny jobb siden Andrea Pirlo overtok for noen måner siden.

Manager Beppe Iachini sin jobb i Fiorentina henger i en tynn tråd etter en dårlig start på sesongen, syv poeng på seks kamper og en 11.plass er langt under det klubben forventer. Styreleder Joe Barone har fortalt hva som kommer, Beppe Iachini er trygg i jobben frem til de har funnet en som er bedre.

Les: Erling Haaland har passert 1,3 milliarder!

Calciomercato mener «den bedre» Maurizio Sarri og at et bytte er nært forestående, med mindre poengsankingen går vesentlig fortere. Sarri er lei av å flytte og har ingen tanke om å lære seg et nytt språk. Det blir italiensk fotball eller ingenting, dessuten gjør han ingen avtaler under tre år, hvis han skulle få sparken før de må de betale for hele perioden uansett.

Les på Engelske Klubber: Mourinho: «Jeg skal se hva Madrid-nettstedene sier om Bale»