Matthijs de Ligt skjønte seg ikke på Juventus-manageren

Kan bli en brikke i sommerens byttehandel mellom gigantene. (foto: juventus, twitter)

Når du er 20 år og har vært i fokus i flere måneder som en av verdens hotteste spillere, har du sannsynligvis vokst på deg en ekstrem tillit til egne ferdigheter. Nå får den tidligere Ajax-spilleren føle på hvordan det er å være en av mange stjerner.

Juventus slo Parma hårfint med 1-0 i Serie A-åpningen, men uten de Ligt. Nederlenderen ble henvist til 90 minutters tilværelse på benken – av Giorgio Chiellini.

Les: Ødegaard har begynt på noe som ender hos Real Madrid

Veteranen ble foretrukket av Sarri, og fikk 20-åringen til å møte sin første porsjon med motstand.

-Selvfølgelig ønsket jeg å spille. Jeg kunne ikke utfra treningene se at dette skulle komme, men jeg respekterer selvfølgelig manageren, sier de Ligt ifølge Goal.

Ikke veldig enig med Juventus-manageren, altså.

Les på Popidol: Super-blogger Sophie Elise med ny TV-serie

Samtidig har ikke 20-åringen mistet all bakkekontakt etter sommerens kamp mellom gigantene for å sikre seg hans gyldne signatur.

-Jeg er også realistisk. Forsvarsduoen som spilte i dag, Chiellini og Bonucci, er vurdert som en av de beste i verden. Jeg må overvinne dem for å fortjene min plass på førsteelleveren denne sesongen, avslutter de Ligt.

Vi er spente på å høre hvordan det lyder fra 20-åringen hvis dette repeterer seg fremover. Enten får Sarri en midtstopper som ikke gir seg før han lykkes, eller en sutrete stjerne som søker seg bort til mer lettkjøpt spilletid.

Vi tror det første.