(c) Bilde Juventus FC: Matthijs de Ligt

Det er vist superttrist for den nederlandske Juventus midtstopperen Matthijs de Ligt i Torino. – Nå virker Barcelona som han ga en kald skulder for to år siden som Soria Moria. – Nå har han gjennom sine folk kontaktet Barcelona for å fortelle at han er svært interessert i å komme til dem.

Virkeligheten for Matthijs de Ligt er en helt annen nå en sommeren 2019, da var han en av de absolutt hotteste på Market, Ajax hadde gjort jobben med å hype han opp og Barcelona var inne med søkk og snøre. Barcelona desperat etter å bringe ham til Camp Nou sammen med Ajax-lagkameraten Frenkie de Jong.

Les: Hans-Dieter Flick er Tysklands neste landslagssjef

Overgangen gikk i vasken, og istedenfor dro Matthijs de Ligt til Juventus og la igjen £ 67,5 millioner i klubbkassa til Ajax.

Siden da har imidlertid ikke ting gått nøyaktig etter planen for De Ligt, som har slitt med skader og ikke alltid har vært den ubestridte starteren, selv om det har blitt mer i det siste forventer man mer av en spiller av den verdien.

Catalunya Radio hevder De Ligt er ikke spesielt lykkelig i Torino lenger.

Juventus klarte med et nødskrik å kvalifisere seg for Champions League, men det er ikke slik det skal være. De skal dominere i Italia og de skal være være på topp i Europa. – En overgang med hele tre år igjen av avtalen kommer ikke til å bli billig, penger som Barcelona trolig ikke har akkurat nå.

En bytteavtale kan være aktuelt.

De byttet Arthur Melo med Miralem Pjanic i fjor sommer – en avtale som egentlig ikke har fungert for noen av klubbene ennå – men det er håp om at en lignende avtale kan bli funnet vedrørende De Ligt.

Les Independent: Tottenham ser Pochettino som redningen