Lar seg ikke stresse. (foto: fcm, twitter)

What! Takke nei til Manchester City for at han var for umoden? For oss er dette et sunnhetstegn når en tenåring følger sitt eget tempo, uavhengig av hvem som hamrer på døra.

Da Gustav Isaksen signerte sin første profesjonelle kontrakt med FC Midtjylland hadde han fått tilbud fra det store utland. Selv om 20-åringen fortsatt ikke vil dele hvilke klubber det dreide seg om i 2019, var ryktene sterke om at både Manchester City og talentfabrikken Ajax sto på døra.

Les: Blir mye tribunen fremover på en frustrert Haaland

– Det var noen store klubber fra utlandet som viste interesse, for det er jo fint for dem å få en sånn ung spiller, men jeg føler at det var et godt valg å bli, begynner Isaken til Bold.

-Jeg følte meg overhode ikke klar til å skulle ut og bo i et annet land og alt det der… Jeg kunne ikke engang vaske klærne mine og sånn, så det var egentlig ikke et vanskelig valg… Det må bli om noen år, kommer det fra 20-åringen.

Førstelagsdebuten for FC Midtjylland kom august 2019, denne sesongen har høyrevingen for alvor etalbert seg med kontinuerlig spilletid og 4 scoringer og 4 assists på 19 kamper.

-Jeg har selvfølgelig drømmer, men det første målet er bare å bli en større profil i Superligaen, og når jeg så har gjort det bra nok her, er det naturligvis ambisjoner om å komme til utlandet og gi klubben en masse penger, kommer det fra en reflektert ung mann.

På torsdag venter Røde Stjerne i Europaligaen.

Les: Arbeidsløs norgesvenn Uwe Rösler fikk en hyggelig telefon fra fotballøya