Mats Møller Dæhli

St.Pauli i 2.Bundesliga bygger mye av sitt spill rundt midtbanespiller Mats Møller Dæhli, søndagens kamp mot Heidenheim viste det tydelig og de gikk på et stygt 3 – 0 bortetap.  – Samtlige scoringer kom i løpet av den første halvtimen.

Kort tid før kampstart opplyste St. Pauli at Mats Møller Dæhli var ute på grunn av muskulære problemer i 24-åringens venstre legg.

Les: Noen Benfica fans reiste til feil Frankfurt for å se Europaliga kamp

St:Pauli er etter en ruglete periode med tap og uavgjort nede på 8.plass etter at de en periode litt tidligere i sesongen snuste på opprykk.

Det er uvisst hvor alvorlig muskelskaden er. St. Paulis neste oppgjør er hjemme mot Jahn Regensburg lørdag.

Fredag kveld bidro Håvard Nielsen til at Duisburg tok et viktig poeng mot Sandhausen. Den Fortuna Düsseldorf-utlånte spissen scoret lagets første mål i 2-2-kampen. Duisburg ligger sist på tabellen.