Ble liksom ikke det samme etter at kompisen Icardi forsvant. (foto: vecini, twitter)

Urugayaneren Vecino ble hentet til Europa av Fiorentina i 2013. Her brukte midtbanespilleren de neste fire årene på å overbevise Inter Milan om at han var verdt 24 millioner euro i overgangssum. Signaturen kom i 2017. Etter 114 kamper i Inter-drakta ser det ut som det nærmer seg en exit San Siro.

Vecini har ikke scoret mange mål (13 totalt), men da midtbanespilleren satte inn den matchvinnende scoringen i 2018 mot Lazio og sendte Inter tilbake til Champions League etter seks års smertefullt fravær, sikret Vecino seg heltestatus.

Les: The Athletic: Solskjær tenker hardt på å gi Sancho muligheten i ny posisjon

Halvveis inne i årets sesong sitter Vecino med alt annet enn følelsen av heltestatus.

Han har vært på banen i ti kamper så langt i sesongen, men med 287 minutter fordelt utover disse kampen, forklarer det hvorfor 30-åringen murrer.

-Jeg er i en situasjon som jeg ikke forventet da jeg pratet med klubben og treneren i starten av sesongen. Det er klart at det ikke kan fortsette mye lenger. Vi må prate sammen og finne en løsning som gavner alle, sier Vecino ifølge Football-Italia.

Les på Engelske klubber: Var arbeidsledig i 7 dager

For oss utenfra virker det som en tydelig kurs ut av klubben. Forrige sesong var Vecino knapt på banen under Conte med en ugrei kneskade, Inzaghi har heller ikke sett 30-åringen som hovedrolleinnhaver.

Med kontraktsutløp i sommer, kan Vecino like godt begynne å booke møter for agenten fra 1. januar. På San Siro er det ikke mer å hente.

Les: Frank Lampard slipper ikke tilbake til Premier League – ennå