(foto: villa, twitter)

Nederst på Premier League tabellen finner du den engelske versjonen av Lillestrøm «The Canaries». Norwich sitt opphold i øverste divisjon ser ut til å være av det korte slaget hvis ikke noe gjøres umiddelbart.

Manager Daniel Farke fikk sparken rett etter Norwich sin 2 – 1 borteseier mot Brentford 6.november. – Det var klubbens første seier etter returen til Premier League og det var også Mathias Normanns første mål i Premier League. – Et mål og spill som gjorde den tidligere Bodø/Glimt spilleren til en helt på Carrow Road.

Les: Van Gaal prøver å overbevise seg selv om at de har det beste utgangspunktet mot Norge

Et tegn på på hvor populær den norske midtbanespilleren fra Svolvær har blitt er det faktum han på en uke har fått over 100 000 flere Instagramfølgere.

Norge møter Nederland på Stadion Feijenoord på tirsdag kl 20:45 i den siste og avgjørende VM kvalifiseringskampen

Aston Villa manager Dean Smith har såvidt tatt med seg de personlige eiendelene fra Villa Park, men har tydeligvis ikke behov for ferie. Frank Lampard har vært en toppkandidat til Norwich-jobben, men etter at han trakk seg skal den ny sparkede Aston Villa manageren være den som tar over kubben som etter alle solemerker er på vei ned i Championship.

Les: The Times: Verdens største klubb jobber med å overtale Zidane

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen har vært kraftig linket til den ledige managerjobben i Norwich de siste ukene, men nå ser det imidlertid ut til at muligheten glipper for bergenseren.

BBC melder lørdag at den tidligere Aston Villa-sjefen Dean Smith ser ut til å bli Mathias Normanns nye sjef.