Massimiliano Allegri i kjent stil! - Paul Pogba også.

Få kjenner den franske superstjernen Paul Pogba bedre enn hjemvendte Juventus manager Massimiliano Allegri. – De to har opplevde suksess sammen, en suksess som sørget for at Pogba i sin tid ble tidenes dyreste spiller i sin retur til Old Trafford.

Debatten har rast i begynnelsen av årets EM om hvorfor Paul Pogba er så mye bedre for Frankrike enn for Manchester United. – Sett tilbake med Frankrike sendt hjem av Sveits på straffekonk i 8-delsfinalen viser Paul Pogba med all tydelighet han er den samme uansett om han har det franske flagget på brystet eller ikke.

Les: Klart for fotballens Rolling Stones-konsert

Paul Pogba er ujevn, han har kamper hvor han er briljant og med på det meste av det som skjer og kamper hvor han er helt usynlig. Massimiliano Allegri er overbevist han kan skvise det beste ut av Paul Pogba og har gitt beskjed til Juventus de bør komme med et bud til Manchester United de kan godta.

28 år Paul Pogba har kontrakt med Manchester United til neste sommer. Han spilte for Torino-klubben mellom 2012 og 2016 og fikk en kraftig opptur da Massimiliano Allegri overtok som manager etter Antonio Conte.

Max med sin avslappende stil blir ikke imponert over primadonna takter og stiller krav om at alle, inkludert superstjerner med personlige frisører skal ha fokus på jobben. – Denne sommeren vil alle som ikke er villige til å jobbe knallhardt bli bedt om å finne noe annet å gjøre.

Les: Kjøper spissen som scorer mer enn Haaland i Bundesliga