(c) Bilde: IK Start Martin Ramsland

Sogndal-spiller Martin Ramsland signerte for Start tidligere i år, og det har vært klart lenge at han blir Start-spiller 1. august.

«Det var godt å bli ferdig med min første økt, og fint å møte alle gutta. Nå kan jeg komme inn i rutiner og hverdagen her slik at jeg kan forberede meg til høstsesongen. Sogndal var snille som lot meg slippe ned hit litt før», sier Ramsland til Start sine sider.

Les: Tallene lyver ikke, Gareth Bale burde fått mye mer respekt i Real Madrid

Guttedrømmen
Ramsland trente med Start som ung MK-spiller for mange år siden, men nå kan han endelig ikle seg den gule og svarte drakta.

– Helt siden jeg var liten har jeg hatt lyst til å spille for Start, så det er deilig å være på plass her, sier Ramsland.

Han forteller at han er i ok form, selv om det har blitt få kamper for Sogndal den siste tiden.

– Jeg har trent bra med Sogndal etter ferien, så formen er brukbar men det begynner å bli noen uker siden sist kamp mot Brann i cupen, sier Ramsland.

Les på Popidol: Å gi FaceApp selfie til russerne er en virkelig dårlig idé

Han beskriver seg selv som spiller på følgende måte:

– En hardtarbeidende og oppofrende spillertype, med ok tempo. En allround spiss som håper å banke inn en del mål, sier Ramsland.

Mange sier at du er en spiss som er vond å møte?

– Det er nok en riktig beskrivelse det, sier han og smiler.

Hvordan ser du på høstsesongen i Start?

– Målet er å hjelpe Start opp i Eliteserien igjen. Det er ikke noen avskrekkende avstand opp til lagene foran, sier han.

Se Facebook Live sendingen med Ramsland og Hardarson fra dagens trening her.

– Blir nyttig for oss
Trener Joey Hardarson gleder seg over å få Ramsland inn i spillergruppa.

– Utrolig fint å få ham ned hit med en gang. Det er en fyr som gir av seg selv, både på og utenfor banen. Nå får vi tid til å bli kjent med ham før han er klar til kamp 1. august, sier Joey.

Hva er hans styrker?

Han er fysisk sterk, en fantastisk god presspiller og duellspiller. Han har mye punch inne i boksen. Han blir veldig nyttig for oss fremover.