Martin Ødegaard spiller i verdens beste liga

Var klar mot Valencia. (foto: sociedad, twitter)
Top Article ad

17. august møter Real Sociedad Valencia i sesongpremieren. Martin Ødegaard har godfølelsen og er mer enn klar for spilletid i det han beskriver som verdens beste liga.

– Det kjennes bra, har fått bra matching nå gradvis, med flere og flere minutter i kampene. 70 minutter nå siste to, så det kjennes veldig bra, sier Ødegaard ifølge TV 2.

Betyr dette at det blir spill allerede mot Valencia?

– Det er tøff konkurranse og mange spillere, så sånn vil det alltid være. Men det kjennes bra og jeg er klar til å bidra, men jeg stresser ikke så mye om jeg skal spille fra kamp én, to eller ti. Det er ikke så nøye.

Les: Unnskyld, men kan vi låne Philippe Coutinho?

Og hva med nivået?

– Det er et stort steg fra den nederlandske ligaen og fotballen der. Det merker man. Men jeg synes ikke det har vært noe stort problem og jeg har kommet fint inn i ting. Men man merker at nivået og tempoet er høyere. For meg er La Liga den beste ligaen i verden, sier Ødegaard.

Hæ? Og vi som mente Premier League var den beste.

– England er litt annerledes, mer trøkk, fysikk og kanskje litt høyere tempo. Men fotballmessig og spillemessig synes jeg den spanske er den som skiller seg ut som den beste, avslutter Ødegaard, fortsatt til TV2.

Les på Popidol: Streaks kan bli ulovlig