Norges fremtidshåp Martin Ødegaard er i ferd med å vokse ut av bakgårdsklubben Heerenveen, han er rimelig sikker på at låneoppholdet er over etter denne sesongen.

Det er lett å glemme når du ser han spille med små røde hjerter på drakten at han faktisk er Real Madrid spiller. Selv om han har vokst som fotballspiller og blitt mye tøffere siden han kom til Nederland for litt over et år siden er det slettes ikke sikkert han blir å finne i førsteleveren til manager Zinedine Zidane til høsten.

Ønsket er å spille på et høyere nivå og håpet er å en gang løpe ut på Santiago Bernabéu med Fly Emirate logo på brystet.

https://twitter.com/compare_bet/status/972840621189795840

«Jeg skal prøve å få en god avslutning på sesongen, og så skal jeg tilbake til Madrid for å ta en evaluering der. Så får vi se hva som skjer. Det er ikke tatt noen avgjørelse» sier han til VG som lurer på om det blir utlån til en ny klubb?

Etter endt sesong skal Martin Ødegaard reise til Real Madrid og sammen med klubben gjennomføre en gjennomgang og se på muligheter, det kan bli en retur til Heerenveen på en ny låneavtale, en låneavtale til en annen klubb eller hvis miraklenes tid ikke er over, bli en del av Real Madrid.