Martin Mjelde skriver proffkontrakt med Bodø/Glimt

(c) Bodø/Glimt: Martin Mjelde signerer

Martin Mjelde (18 år) spilte sine første år i IK Grand, før han som 13-åring kom til Glimt. Nå har han signert sin første proffkontrakt.

– Det føles veldig godt, og det gir en ekstra motivasjon. Nå har jeg lyst til å jobbe enda hardere og nå nye mål som jeg setter meg, forteller en fornøyd Mjelde til egne nettsider etter signeringen.

Les: Chelsea vil utfordre kjøps-forbudet og hente spiss

– Glimt er en klubb hvor jeg har lyst til å være og utvikle meg videre, sier han.

Trenerutvikler Stig Johansen har jobbet mye med Martin siden han kom til Glimt som 13-åring.

– Martin har hatt utfordringer med to store skader de siste fem årene, og har nesten mistet to år av sin fotballkariere. Det at han i dag signerer kontrakt er imponerende. Jeg tror han kommer til å ta de neste stegene, sier Johansen.

Han mener Mjelde har en indre glød.

– Han er også en fysisk robust spiller, som har fått mye fra naturen sin side: høyde, spenst og hurtighet. Han er en spennende spiller, som jeg håper han og vi klarer å forvalte godt nok til at han kommer opp på A-laget til slutt, sier Johansen.

– Martin har på grunn av sin arbeidsmoral og sitt fokus på treningen, fått denne bekreftelsen fra oss. Vi mener han er den spilleren som har forbedret seg mest i løpet av de siste 12 månedene, og han fortjener den muligheten han har fått i dag, forteller Gregg Broughton, leder for Akademiet.

– Det faktum at A-lagets trenere har fått øynene opp for Martin og at han har blitt spurt om å trene regelmessig med de understreker den avgjørelsens vi har tatt, fortsetter Broughton.

Martin Mjelde har scoret 17 mål på 29 kamper for B-laget og G18 i årets sesong.

– Vi ser frem til å jobbe med Martin i løpet av de neste to årene, og jeg håper vi kan hjelpe han til å ta ut sitt potensiale, avslutter Broughton.