De siste managerne som fargerike Mario Balotelli har hatt har brukt hans manglende form for å skjule sin egen feighet og manglende dyktighet i jobben. – Den italienske angriperen er en av verdens beste fotballspillere som ville kommet mye lenger hvis han hadde vært dyktigere i politikk og å underkaste seg sjefer som er opptatt av å ikke ryste noen sponsorer.

Etter noen års ørkenvandring i klubber som ikke har passet han er Balotelli nå i en klubb som har en eier som gir komplett blaffen i hva noen andre mener. Monza (hvis fulle navn er AC Monza Brianza 1912) eier tidligere statsminister i Italia Silvio Berlusconi er kun opptatt av å vinne.

Les: Tidligere Real Madrid-manager har endelig kjempet seg tilbake

Mario Balotelli trengte bare fire minutter før han leverte sitt første mål for Monza, som slo serieleder Salernitana 3-0 i Serie B onsdag.

Debuten kunne ikke fått bedre for kontroversielle spissen. – En hard pasning på bakerste stolpe fra Carlos Augusto fikk Balotelli rettet i nettet med en kontrollert innside, og da hadde den 30 år gamle spissen kunngjort sin ankomst.

Rett før pause ble det også 2-0 da den rutinerte midtbanespilleren Antonino Barilla doblet ledelsen.

Denne posisjonen holdt til det 95. minutt, da innbytter Marco Armellino kom til sluttresultatet 3-0. – Før det hadde Mario Balotelli blitt byttet etter 62 minutters spill.

Seieren sender Monza opp til tredjeplass, der de har to poeng opp til nettopp Salernitana som nå er på andreplass etter Empoli sklir forbi etter deres uavgjort kamp mot Ascoli.