Marcus Rashford avslører hovedårsaken til Manchester Uniteds problemer

Marcus Rashford

Manchester United møter Liverpool på Anfield senere i dag, og de er ikke favoritter. Manager Jose Mourinho er under stadig større press, Manchester United har bare vunnet to av de siste syv kampene og ligger hele 16 poeng bak Liverpool i Premier League. 

Manchester United-angriperen Marcus Rashford mener at mangelen på konsistens er meget skadelig.  De imponerte mot Premier League jumbo med en 4 – 1 seier over Fulham hvor Rashford kom på scoringslisten. Neste kamp ble nedtur med tap mot Valencia i Champions League. (Rashford satte Manchester Uniteds eneste mål)

«Det er alltid en god følelse å se ballen i nettveggen, men i den siste kampen (mot Fulham) var jeg mer fornøyd med hvordan vi spilte,» sa han på Uniteds offisielle nettside.

«Jeg vil bare se teamet bli bedre, og for oss å forbedre oss selv som enkeltpersoner, slik at vi kan bli mer konsistente. Det er det vi har manglet, og derfor er vi ikke høyere oppe på tabellen.

«Juleperioden er alltid travel, så konsistens er det viktigste. Utseendet til sesongen kan endres i bare denne måneden, så vi må plukke opp poeng og fortsette å forbedre. »

Dagens kamp er Uniteds femte i desember, og de har ytterligere tre til å spille før slutten av måneden.

Manchester United har ikke tapt mot Liverpool i Premier League siden David Moyes var ansvarlig. De aller fleste tipper på hjemmeseier, men Rashford er ikke enige i at de er «Underdogs»

«Vi går ikke dit som underdogs, jeg tror vi går dit for å vinne kampen, som et hvilket som helst kamp,»

«De er et godt lag, intensiteten de spiller på gjør kampen vanskelig, men vi må møte det og prøve å forbedre oss. Men jeg synes det er viktig å fokusere vårt eget lag, og se hvordan vi kan skade dem og score noen mål. »