Marco Asensio m/ lagkamerater

Det virker ikke helt som om Real Madrid manager Carlo Ancelotti har bestemt seg for hva han skal gjøre med høyreving Marco Asensio. – Foruten et låneopphold i Espanyol har 25 åringen tilbrakt de siste syv årene i kongens klubb.

Den spanske landslagsspilleren var en av få unge og lovende som «blomstret opp» tidligere manager Zinedine Zidane. – Nå er han i en situasjon som inntil nylig var vanskelig å tolke. – For eksempel i Real Madrids sjokktap mot sheriff i Champions League ble han på benken gjennom hele kampen, til tross for at han scoret et hat-trick i ligaen uken før.

Les: Kan bli vanskelig for Steven Gerrard å si nei

Han er slettes ikke fornøyd med situasjonen hvor han ikke lenger er selvsagt på det spanske landslaget, han var ikke en del av Luis Enrique Martínez García sine utvalgte som tapte 1 – 2 i finalen i Nations League i går.

Real Madrid skal ha informert flere klubber at Marco Asensio er til salgs for ca 40 millioner euro. Liverpool manager Jürgen Klopp er en av de som har lyst til å slå til å tilbudet, han har lenge vært imponert og fulgt med på Asensio.

Asensios kontrakt med Real Madrid strekker seg til sommeren 2023.

Les på Engelske Klubber: Tar med sjekkheftet til Old Trafford