On a mission from Roman.

Den søkkrike russiske oligarken som av skatteårsaker har flyttet til Israel Roman Abramovich skjønner ikke hva hvorfor alle reagerer på prislappen som Borussia Dortmund har satt på det norske dyret Erling Braut Haaland. – Abaramovich som eier oljeselskaper, banker og eierdommer som tilsvarer et lite land har fortalt sin fotballklubb at 174 millioner euro er lite for Erling Braut Haaland hvis han kan sikre ny Champions League triumf og noen Premier League trofeer.

Hans egen organisasjon med direktør Marina Granovskaia i spissen har fått noe å tenke på etter de var fullstendig avvisende til å bruke så mye penger på en spiller. – I forrige runde, da prisen var langt lavere forslo Chelsea å legge til Tammy Abraham for å sukre dealen, det ville gi den tyske storklubben, som ikke har fått alt til å stemme denne sesongen en solid og jevnt scorende erstatter.

Les: Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller

Til tross fra engasjement fra Abramovich må vi helle litt kaldt vann i blodet til pengekåte Dortmund sjefer, Chelsea manager Thomas Tuchel som har levert umiddelbar suksess etter han overtok fra Frank Lampard, inkludert Champions League trofe vil heller være smart i overgangsmarkedet istedenfor å gå etter overprisede superstjerner!.

Les: BBC: Manchester United fikk budet i retur