Ikke noe mer å krangle om.

Inter Milan spiss Lautaro Martinez er for øyeblikket Barcelonas viktigste mål før neste sesong, mens drømmen Neymars navn på en kontrakt fremdeles lever. – De ekstremt høye kostnadene ved en overgang fra Paris Saint-Germain gjør ting kompliserte.

Ikke at Lautaro vil være billig heller, men kostnadene for eventuell overgang er betydelig lavere, både når det gjelder kjøp og lønn. En avgjørende faktor er hva spilleren ønsker og Lautaro ønsker å gå til Camp Nou.

Les: Stabæks nye sportssjef er Lillestrøm-legende Torgeir Bjarmann

Det er i det minste det han har fortalt Barcelona. Andre klubber som Real Madrid og Manchester City hadde spilleren på agendaen, men har fått andre som sine topp mål.

For Barcelona er signeringen av Lautaro en prioritert ettersom den forreste linjen haster med å styrke seg, dessuten Luis Suarez fyller 34 år i januar og det haster med å få på plass en arvtager.

Bare for noen dager siden uttalte Inter Milan eiere at de ikke ville åpne utgangsdøren for Lautaro før spissen har uttrykt et ønske om å forlate klubben .

Og Lautaro er villig til å gjøre nettopp det og han er klar over at sommeren er den beste tiden å forlate Serie A. Inter Milan har en utkjøpsklausul på 110 millioner euro som vil være vanskelig å opprettholde nå som Lautaro sitt ønske om Bercelona så sterkt.