Hva skjer egentlig? (foto: bale, twitter)

Vi har hørt det før, men historien om Bale som lokkemiddel for å lure Pogba ut av hendene til United har fått liv igjen.

Spanske Marca følger Real Madrid tettere enn de fleste, og har tidligere fått med seg at Paul Pogba defineres av Zidane som nøkkelspiller for managerens versjon 2.0. Dette betyr at Real ikke kommer til å gi seg med det første.

Les: Matthijs de Ligt – Ajax har funnet erstatteren

Noen som har sett serien Billions på HBO? Vel i denne serien brukes alt fra gulrot til pisk for å oppnå det man ønsker – uavhengig av hvilken side av loven man befinner seg.

I Pogba-saken er det noe Billions over det hele. Real har bestemt seg, United nektet, så hvem gir etter?

Marca har også fått med seg at Pogbas agent Mino Raiola har vært i Manchester minst to ganger for å få Solskjær og gjengen til å slippe sin franske stjerne.

Les på Popodol: Snoop Dogg tråkker på Gascoigne

Nå hevder Marca at Real har gitt overtydelige signaler om at de er villige til å sukre avtalen med å sende Bale i retur.

Les: Internasjonal toppdommer ansatt av La Liga-klubb

Intet nytt altså, men signaliserer likevel at dette kommer til å svinge frem og tilbake de neste dagene. Når Pogba tropper opp på Uniteds første trening om noen dag bør noen ha bestemt seg.

Ingen er tjent med at dette trekker ut i tid.

Hva Gareth Bale syntes om saken, er det ingen som har spurt om. Men han spiller heller ikke hovedrollen i denne episoden.

Les: Benitez starter nå på sin best betalte jobb noensinne