Dani Ceballos fra da han spilte i hvitt.

Midtbanespiller Dani Ceballos er en av de som ikke blir med nå som Zinedine Zidane jobber med å gjenreise Real Madrid. – Siden det ikke er aktuelt å hente Cristiano Ronaldo tilbake fra Juventus skal det ryddes grundig slik at det er plass til en kavalkade av superstjerner. 

Ifølge den spanske storavisen Marca skal Real Madrid manager Zinedine Zidane ha gitt beskjed til Gareth Bale, Dani Ceballos og Marcos Llorente at han ikke vil benytte seg av dem neste sesong.

Les: Agent Jonathan Barnett: «Ikke sikkert Mr Zidane vil han skal bli»

Dani Ceballos har startet 13 ligakamper denne sesongen og totalt spilt 22 kamper, mange av de som innbytter. Ceballos kom fra Real Betis sommeren 2017 og var tenkt som en langsiktig spiller for Real Madrid, men han ble aldri viktig for Zindedine Zidane som mente han hadde plenty av spillere å velge på midtbanen.

Den korte perioden med Julen Lopetegui som manager var meget bra for Dani Caballos som fikk stor tillit og han ble av Luis Enrique hentet til landslaget.

I den perioden (september i fjor), i et intervju med radio Marca fortalte Caballos om sin frustrasjon med å spille for Zidane: «Jeg trente, jeg prøvde å gjøre det vanskelig [for Zidane] å ikke velge med, men det var en tid da jeg innså at [spille regelmessig] var umulig,».

– West Ham skal være klarer til å kjøpe, det skal allerede ligge et tilbud på bordet på 25 millioner euro.