"Just two goats chilling together"

Det er bare en spiller som er like viktig for Bayern München som Robert Lewandowski og han befinner seg på motsatt side av banen. Mens det fortsatt er usikkerhet rundt seriemesterens goalgetter er den selvsagte førstekeeperen Manuel Neuer sikret med en ny kontakt.

Manuel Neuer ble hentet fra Schalke 04 tilbake i 2011 og viste raskt han ville bli en av verdens aller beste keeperen. – De siste årene har han vært topp fire på samtlige keeperlister.

36 åringen har skrevet under en ny kontakt med Bayern München.

LES: Liverpool bekrefter årets første spillerkjøp!

Neuer har skrevet under på en toårskontrakt som holder ham i klubben til 2024. Den tyske målvakten, av mange ansett som en av verdens aller beste skuddstoppere, har vunnet det meste som kan vinnes, og nå skal 36-åringen vokte Bayern München-målet en stund til.

– Jeg er veldig glad for å bli værende i Bayern München, sier Neuer i en pressemelding.

Les: Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Også keeperlegenden Oliver Kahn, tidligere Bayern München-keeper og nåværende Bayern-direktør, kaller Neuer verdens beste målvakt.

Jeg er veldig fornøyd med at karrieren min fortsetter i Bayern. Vi kommer til å ha et veldig bra lag til å kjempe om alle titlene. Som en keeper, kaptein og leder vil jeg være en støttespiller og nøkkelperson i våre store mål. Vi vil ha flere titler og igjen kjempe for den tyske cupen og mesterligaen, sier Neuer.