Har kommet i en totalt uoversiktlig situasjon. (foto: chelsea, twitter)

Det går ikke på skinner for Chelsea om dagen, men de har det ikke enkelt på grunn av den kompliserte eiersituasjonen i klubben. Det var derfor mange tomme seter på Stamford Bridge under kveldens London-derby mot Arsenal.

Chelseas hjemmebane ble redusert til en kapasitet på rundt 32.000 for første gang i kveld som et resultat av sanksjoner mot avtroppende eier Roman Abramovich.

LES: – Haaland vil bli en større flopp enn Grealish i City

Klubben har blitt rammet av strenge restriksjoner på grunn av tilknytningen til Abramovich, etter Russlands invasjon av Ukraina.

Et av tiltakene som ble vedtatt av den britiske regjeringen var et forbud mot billettsalg, noe som vil gjøre at tribunene vil se tommere ut enn vanlig fremover.

Mens sesongkortinnehavere fortsatt har lov til å gå på kamper, kan ikke Chelsea å selge flere billetter til noen av de resterende kampene denne sesongen.

LES: Manchester Uniteds sjefsspeidere forlater klubben

Det betyr at av de 40 000 plassene som er tilgjengelige på Stamford Bridge, var litt over 32 000 okkupert under London-derbyet.

– Det er ikke en fordel fordi vi ønsker å spille hjemmekamper og generelt ønsker vi å spille foran et fullsatt stadion og spillet er for tilskuere og supportere. Det er dårlige nyheter, faktisk,» sa Tuchel før kampen.

– Jeg var ikke klar over det. Kanskje noen fortalte meg det og jeg glemte det! La oss snu ting, kanskje alle (der) er klar over det og tar i litt ekstra. Vi mangler kvantitet, men vi bør ikke mangle kvalitet på støtte, sa manageren. Men Chelsea tapte kampen 4-2.

Chelsea trenger å få på plass nye eiere for kunne drifte klubben som normalt, og for å få kjøpe og selge spillere til sommeren.