(c) Bilde: KIL: Sebastian Fjose Berg

Det er langt fra Oppsal til den historiske byen Lecce i Italia. Sebastian Fjose Berg kom til Kongsvinger i 2019. Han fikk sin debut først når nedrykket fra OBOS-Ligaen var klart i siste serierunde. KIL burde kanskje ha benyttet Fjose Berg tidligere, kan klinket inn 3- 0 målet på overtid i serieavslutningen mot Ull/Kisa.


Sebastian Fjose Berg sin agent Mikail Adampour i Tempo Sports Group forteller Eurosport noe er på gang, men vil ikke bekrefte det dreier seg om Serie B-klubben Lecce. «Seb er en spiller som kan spille mange roller med kombinasjon av fysikk, fart og tekniske ferdigheter. Sammensetningen har gjort at det har vært interesse fra både inn- og utland. Det skal også nevnes at KIL og NTG har gjort en meget god jobb med Sebastian de siste årene»

Les: James Garner trodde han skulle tilbake og kjempe om plassen på Old Trafford

Han sier følgende om den mulige overgangen til Italia. «Lecce er en fantastisk klubb med en stolt historie, et godt speidernettverk og er merittert sportsdirektør i Pantaleo Corvino. Noe mer enn det vil jeg ikke kommentere på nåværende tidspunkt».

Kantspilleren reiser ned for å se på forholdene og signerer trolig på overgangsvinduets siste dag, mandag.

Han byttet fra Oppsal til Kongsvinger for å kombinere med skolegang på NTG. Oslo-gutten har også 13 kamper, fire mål og fire målgivende for Kongsvinger 2.

Les på Popidol: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm