Lars Lagerbäck på mandagens pressekonferanse på Ullevaal Stadion. Foto: Joakim Johansen / Sporten.com

ULLEVAAL (SPORTEN) I dag skal landslagstroppene tas ut i forbindelse med kampene i Oktober, samt den viktige Playoff-kampen mot Serbia på Ullevaal Stadion.

Spillere som Ulrik Saltnes, Patrick Berg og Jens Petter Hauge har storspilt for gultrøyene i sommer, men Lars Lagerbäck har ikke hatt for vane å ta ut nye fjes fra Eliteserien.

Etter at Jens Petter Hauge storspilt i europaligakampen mot Milan på San Siro, har han fått mye omtale i media. Blant annet har flere tatt han ut allerede i troppen.

Klokken 11:00 vil Lars Lagerbäck ta ut den endelig landslagstroppen. Spørsmålet er om han finner plass til Jens Petter Hauge og hva med Patrick Berg, som var inne i varmen til kampene mot Østerrike og Nord-Irland i Nations League. Vil han bli funnet en plass til i troppen.

Etter forrige gang troppen ble presentert. Ble Jens Petter Hauge sendt ned på U21- laget til Norge. –

– Jens Petter har hatt en flott sesong, og vist et bra nivå i Norge. Nå får han sjansen til å vise hva han kan internasjonalt. Det er viktig at han fortsetter utviklingen han har hatt, og så får han sikkert blitt vurdert høyere opp, sier Leif Gunnar Smerud til Sporten.com