Et sjeldent øyeblikk! Donny van de Beek og Paul Pogba

Manchester Uniteds to toppspeidere Jim Lawlor og Marcel Bouts 24 år i tjeneste er avsluttet for å sette i gang en enorm restart at klubben til sommeren. Etter å ha kastet bort 1 milliard pund og ingen titler siden 2013.

Speiderduoen har vært to av Uniteds fremste speidere de siste årene og har sett flere stjerner levere under pari de siste årene.

Lawlor har vært sjefsspeider i 16 år etter at han ble ansatt tilbake i 2005, mens Bout begynte i United som en del av Louis van Gaals team i 2014.

Den 57 år gamle iren fikk en ny rolle for seks år siden med ansvar for et utvidet nettverk av speidere i United, men systemet forventes å endres betraktelig til sommeren.

LES: – Haaland vil bli en større flopp enn Grealish i City

En uttalelse fra klubben:

«Jim Lawlor har bestemt seg for å trekke seg fra rollen som sjefsspeider til sommeren etter 16 år i klubben.

I løpet av den tiden har Jim spilt en nøkkelrolle i utviklingen av flere trofévinnende Manchester United-lag og var en viktig veileder for Sir Alex Ferguson og hver av managerne som har etterfulgt ham.

Avgangene kommer mindre enn 24 timer etter Uniteds tunge 4-0-nederlag mot Liverpool, som førte til at Ralf Rangnick hevdet at opptil 10 spillere kunne selges i løpet av sommeren, da de prøver å bygge seg opp igjen både på og utenfor banen.