Arsenal-legenden tror knapt det han ser av 18-åringen. (foto: Manchester United, x)

En ny stjerne har vokst frem hos Manchester United. Garnacho og Højland viser med sin energi, fart og avslutninger at de kommer til å glede Man United-supporterne fremover, men det er en 18-åring som virkelig har tatt det store steget, allerede etter 17 kamper på førstelaget. Midtbanespilleren har allerede en ro, et overblikk og teknikk som trengs når det koker som verst. Mot Wolverhampton viste han seg også frem som matchvinner. Dette er en spiller som kan bli virkelig stor for England, men det engelske fotballforbundet har ingen grunn til å ta det som en selvfølge at Mainoo lar seg kalle inn til landslagstjeneste på seniornivå.

Født i Stockport, men med ghanesiske foreldre, har 18-åringen to veier å gå. Mainoo har representert det engelske U-landslaget så langt, men Daily Mail melder det ghanesiske fotballforbundet forrige uke sendte Mainoo åpen invitasjon til å representere Ghana.

LES: «Xabi Alonso har vært heldig»

Ifølge Daily Mail kommer Mainoo ikke til å haste inn i en avgjørelse for hvilket landslag han skal representere. Høres ut som en fornuftig avgjørelse av en 18-åring som ikke mister bakkekontakten etter 17 kamper for Manchester United.

For det engelske fotballforbundet betyr det å legge ned en solid jobb for at Mainoo ikke skal ha noen grunn til å velge bort De Tre Løvene.

F7: Klubbdirektør: Barcelona-spillet skal gjennom drastiske endringer