Onana har også sine gode dager på streken hos United. (foto: united, twitter)

Etter Andre Onanas siste tabber har ikke Manchester United noe valg lenger, de må seriøst se seg om etter en erstatter. Onana formelig ga bort to nesten identiske mål i 3-3 mot Galatasaray på onsdag, og etterlot Man Utds håp om å komme seg videre inn i de siste stadiene av Champions League i grus.

Ikke bare trenger de å overvinne Bayern München på fjorten dager, de trenger tyrkernes kamp mot København til å ende uavgjort.

Les: Nok en helt vill aften for tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt

27-åringen har gjort en rekke feil gjennom sine første fire måneder i klubben. Så langt har Ten Hag vært tilbakeholden med å sette innpå den tyrkiske keeperen Altay Bayindir, men den tidligere Fenerbahce-keeperen ser ut til å være et stadig mer attraktivt alternativ sammenlignet med den sittende nr. 1.

Det vil være ganske på ydmykende for Manchester United å komme krypende tilbake til David de Gea som de lot gå i sommer etter 12 år på Old Trafford. – Men den spanske keeperen har ikke signert med noen nye klubber og henger rundt i Manchester klar for å finne frem keeperhanskene igjen. Det blir flaut selvfølgelig, men bedre enn det de har idag.

David de Gea ble fire ganger Årets spiller og blir trolig ønsket velkommen tilbake av fansen.

Et annet spor er å inngå en låneavtale med Arsenal om Aaron Ramsdale. Den engelske landslagsspilleren er frustrert av å sitte på Gunners-benken bak David Raya.

Mikel Arteta ønsker å beholde Ramsdale, og det burde være et enkelt poeng å argumentere med styret for ikke å la ham reise til en direkte rival.

Å snakke om en permanent avtale verdt rundt 35 millioner euro virker fantasifull på dette stadiet av saksbehandlingen, spesielt med overtakelsesprosessen på Old Trafford som sannsynligvis vil buldre videre utover overgangsvinduet i januar.

LES OGSÅ: Chelsea grinete på Nottingham Forest – henter hjem spiller


Kanskje det mest sannsynlige av de tre kjøpsalternativene på denne listen er Keylor Navas. Han er ikke tilfreds i Paris Saint-Germain og tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån i Nottingham Forest. Han er andrevalg på Parc des Princes og en annen midlertidig avtale skal være mulig i januar.

Som 36-åring er han på ingen måte ungdommelig, men det kan også være til fordel for Man Utd gitt at han har et vell av erfaring med å takle vanskelige situasjoner i store klubber.