Helt ok, altså. (foto: james, twitter)

At fotballspillere filmer, diver, eller vrir seg teatralsk i smerte er ikke noe nytt. Men når de simulerer bevisstløs – og så fortsetter å spille – blir det avslørt.

For det var Wales-trener Ryan Giggs som ble sett på som «umenneskelig» der han lot James fortsette å spille etter et hardt sammenstøt med Domagoj Vida hos Kroatia med påfølgende ligge-bevistløs-på-bakken seanse.

Jeg bare ligger her litt, jeg.

Les: Balotelli tar 2 millioner kroner per scoring

Det var ingen tvil om at smellen var reell og at James virket bevistløs for oss utenfor sidelinjen. Derfor måtte også Giggs ut å forsvare at han lot United-spilleren fortsette resten av kampen.

-James gikk ned og ble liggende. Det var litt skuespill, men den medisinske staben sjekket ham, og han var ved full bevisthet. Han var litt lur og sa til legene: «Jeg beveger meg ikke, jeg ligger bare stille.» Det var ikke for å få noen utvist, han brukte bare sin sunne fornuft, sier Giggs ifølge Mirror.

Sunn fornuft.

Les på Popidol: Microsoft med emoji-taster på sine nye tastaturer

Vida ble straffet med gult kort for episoden, mens James reiste seg, fortsatte å spille og fikk den obligatoriske hjernerystelsestesten i pausen.

Kampen endte forøvrig 1-1. Og vi fikk bekreftelse på at: Ja, sjokkerende men sant, filming foregår faktisk i fotball.

Les: Fowler om hvorfor Klopp takket nei til United og Real Madrid