Tahith Chong (Instagram)

Birmingham fans tror ikke det de ser og tipper at Tahith Chong blir den første i fotballhistorien som vinner Ballon d’Or mens han spiller i Championship. – Man kan lure på klokskapen til de ansvarlige på Old Trafford for den unge nederlenderen spiller på et ekstremt høyt nivå.

En ting er helt klart, etter dagens slappe 1 – 1 kamp mot Southampton kunne Manchester United trenge litt Tahith Chong magi. – Birmingham er ikke et fantastisk lag, de har ingen mulighet for å overleve i Premier League, faktisk sliter de som regel i Championship også, derfor er fansen oppriktig overrasket når spillerne har løftet seg flere hakk trolig inspirert at en nederlender som gjør akkurat som han vil med ball.

Les: Overrasker: Sier nei takk til bytteavtale med Bayern München

Andre spillere i Championship sier: » han er alt for god for denne serien og det er enormt urettferdig for oss andre»

21 åringen har aldri egentlig fått sin sjanse i Manchester United, de siste årene har det vært en rekke utlån, vi får håpe Ole Gunnar Solskjær og resten av sjefene på Old Trafford tar til vettet og sørger for at årets utlån blir det siste.

Men Chong har endelig funnet et kjærlig hjem i Midlands, og under ledelse av Lee Bowyer ble høyrevingen raskt den mest spennende spilleren i Championship.

Han spilte hovedrollen i Blues ‘5-0-seier over Luton Town lørdag ettermiddag, og hjalp det andre målet med et nydelig innlegg, og forsynte det tredje med et blærende løp fra den ene enden av banen til den andre før han ble tatt ned i straffe området.

Les: James Rodriguez forlater Everton, men blir trolig i Premier League

Chong kom nesten også på scoringstabellen selv, og slo et ondskapsfullt, feiende skudd med venstre fot som Hatters -keeper Simon Sluga måtte varte opp med en klasseredning for å ta. Totalt sett var det en ødeleggende oppvisning fra en gutt som lekte på et nivå milevis under sitt eget.

Birmingham-trener Bowyer beskrev angriperen som «vakker å se» i intervjuet etter kampen, og innrømmet at selv han har blitt «overrasket» over Manchester United låntakerens evner. »

«Han glir forbi folk, ikke sant. Det er vakkert å se for meg som manager og for supporterne, enten han er i laget ditt eller motsatt lag.

«Jeg visste at han var en god spiller, men jeg må si at han har overrasket meg.

«Han vil begeistre folk, og jeg vil bare at han skal score et mål fordi prestasjonene hans siden han har vært her, fortjener han et.»

Det er ikke bare Bowyer som har blitt helt imponert over Chongs forestillinger så langt denne sesongen. Blues tok til Twitter for å hilse vise han frem, og tipse om den mest prestisjefylte individuelle prisen i fotball.