You are invited! (c) Bilde: Manchester United.

Manchester United-vingen Daniel James har innrømmet at hans mislykkede flytting til Leeds var «spesielt», men at det hjalp utviklingen hans.

Daniel James fra Wales var nær ved å signere for Leeds på Deadline Day i januar 2019, han til og med signere en kontrakt med klubben, men overgangen falt gjennom i siste minutt.

Les: Liverpool går for å kapre supertalent hos Arsenal

Etterhvert satte han kursen mot Manchester istedenfor. Livet på Old Trafford har vært bra, selv om formen hans begynte å avta ved årsskiftet.

Nå, reflektert over hva han kunne ha gjort på Leeds i stedet, har 22-åringen avslørt hvor frustrert han var da flyttingen til Elland Road kollapset.

«Det var rart,» sa James til Living the Dream-podcasten. Fordi jeg ikke en gang spilte et kamp for Shrewsbury [på utlån den forrige sesongen], og da spilte jeg bare FA Cup-kamper [for Swansea] da jeg scoret, noe som var en enorm selvtillitsforsterker.

«Etter å ha spilt noen måneder for Swansea, snakket jeg med agenten min om at Leeds ville ha meg. De var tydeligvis en massiv klubb, på toppen av tabellen».

«Jeg hadde bare begynt her [på Swansea] og jeg elsket det, men jeg hadde halvannet år igjen på kontrakten min, og Swansea tilbød meg ikke en ny kontrakt. I fotball må du være trygg, så det var rart. Manageren ville ikke at jeg skulle dra og ønsket at klubben skulle tilby meg en ny kontrakt. ”

«Jeg kunne ikke tro det, da mot slutten av januar var det» ja, jeg vil gå «. Det tok litt tid å bli ferdig med alt, og så dro jeg dit på Deadline Day».

“Leeds er nært Hull, der familien min er fra, var en stor faktor. Men jeg hadde vært på Swansea siden jeg var 16 til 21, og de årene er viktige».

”Den gangen var det den rette avgjørelsen. Leeds tilbød meg fire år. Amazon Prime-dokumentaren viser hva som skjedde: Jeg kom dit om morgenen, agenten min sa at ting kunne gå til ledelsen, jeg gjorde alle skanninger og medisinske ting. Jeg kom til Elland Road omtrent klokka 18.00, gjorde alle bildene med drakten, alle intervjuene – fordi de ville at det skulle bli offentlig tidlig neste morgen- og da var det rart.

”Klokka var omtrent klokka 21 og jeg hadde signert alle papirene, og så var det fra klubb til klubb. Jeg fikk folk til å sende tekstmeldinger til meg og sa «hva som skjer?» Og jeg visste bokstavelig talt ikke. Det var ikke før 15 minutter før jeg tenkte: «dette kan ikke skje nå».

«Jeg endte med å ringe direktøren [for Swansea] for å spørre ham om hva som skjer. Det hele var litt sprøtt, og så ble det ikke gjort – jeg kastet telefonen. Jeg trodde det ikke det jeg hørte».

“Sjefen for Leeds var ikke fornøyd den gangen, men da var det bare et spørsmål om å kjøre hjem. Det var en veldig rar situasjon, men jeg tror det hjalp meg på et vis. ”

Les på F7: Elon Musk en reaksjonær drittsekk